Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی دهه‌های گذشته آثار هنری زیادی در قالب تابلوی نقاشی خلق شده‌ است که هنوز برخی از آن‌ها، راز‌های مگوی زیادی دارد.

به گزارش شریان نیوز،در این گزارش به سراغ پنج تابلو رفتیم که به هیچ حال نمی‌توان منکر تاثیرگذاری آن‌ها بر تاریخ هنر و خلق آثار هنری دیگر شد؛ پنج تابلویی که هر کدام به نوعی، با آمدن خود، دنیای هنر را تکان دادند و هنوز هم همان‌قدر مورد سوال و توجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- مونالیزا -داوینچی

تابلوی نقاشی مونالیزا را بی‌شک می‌توان یکی از مشهورترین آثار نقاشی تاریخ دانست که هنوز محققان را وادار می‌کند در پی کشف حقیقت لبخندش باشند. لئوناردو داوینچی که دانشمندان به تازگی متوجه شدند او با هر دو دست قادر به نقاشی بوده، مونالیزا یا همان لبخند ژوکوند را بین سال‌های ۱۵۰۳ تا ۱۵۱۹ خلق کرده است. این تابلو هم‌اکنون در موزه لوور پاریس نگه‌داری می‌شود.

۲- شب پرستاره- ونگوگ

این تابلو برخلاف بیشتر تابلو‌های غم‌انگیز ونگوگ، یکی از آن دلنشین‌هاست. رنگ‌های استفاده شده در این نقاشی و چینش آن‌ها هنوز مورد سوال هنرمندان معاصر است و راز آن را هیچ کس جز ونگوگ نمی‌داند. گفته شده او این تابلو را در سال ۱۸۸۹ خلق کرده است و اکنون از آن، در موزه هنر‌های معاصر آمریکا نگهداری می‌شود. نسخه چاپ سنگی نقاشی «بر دروازه ابدیت» این نقاش، در گنجینه موزه هنر‌های معاصر کشورمان موجود است.

 

۳- جیغ- مونک

تابلوی جیغ جزو آن دسته نقاشی‌هاست که حتی روی جلد کتاب هم آن را دیده‌ایم. معروف‌ترین تابلوی ادوارد مونک نقاش نروژی در سال ۱۸۹۶ که نشان‌دهنده عصبانیت انسان جهان مدرن است. مونک این تابلو را به دنبال یک پیاده‌روی عصرگاهی، در حالی که بیمار بوده، کشیده است و درباره آن می‌گوید: «ابر‌ها را به رنگ خون واقعی کشیدم، رنگ‌ها جیغ می‌کشیدند. این بود که جیغ پدید آمد.»

۴- گرنیکا-پیکاسو

از پابلو پیکاسوی اسپانیایی که سبک کوبیسم را پدید آورد تابلو‌های زیادی دیده‌ایم، اما این یکی سیاه و سفید است. او این تابلو را ۸۲ سال پیش با الهام از بمباران دهکده گرنیکا در شمال اسپانیا و در خلال جنگ داخلی اسپانیا، روی بوم آورده است. این تابلوی پیکاسو را می‌توان جزو تابلو‌های ضدجنگ نیز دانست.

۵- تداوم حافظه-دالی

سالوادور دالی هموطن پیکاسو بود. با این تفاوت که او را بیشتر با سبک سوررئال (فراواقع‌گرایی) می‌شناسند. او تابلوی تداوم حافظه را که هم‌اکنون در اختیار موزه هنر مدرن نیویورک است، در سال ۱۹۳۱ کشید. دالی با الهام از نظریه نسبیت انیشتین، این تابلوی خارق‌العاده را خلق کرد: ساحلی با ساعت‌های در حال ذوب شدن.

برچسب هاشب پرستارهونگوگ

منبع: شریان

کلیدواژه: شب پرستاره ونگوگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۳۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین لرزه چهار و دو دهم ریشتری تیتکانلو شهر فاروج

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی، براساس اعلام مرکز لرزه نگاری کشور، ساعت ۱۵:۳۷ امروز ، زمین لرزه ای به بزرگی ۴ و دو دهم ریشتر در عمق هشت کیلومتری زمین، تیتکانلو در شهرستان فاروج را لرزاند.

تاکنون از خسارت احتمالی این زمین لرزه، گزارشی دریافت نشده.

 

دیگر خبرها

  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • نصب تابلو‌ها و علائم ترافیکی در کمربندی نسیم شمال 
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله ۴.۲ ریشتری تیتکانلو در خراسان شمالی را لرزاند
  • زمین لرزه چهار و دو دهم ریشتری تیتکانلو شهر فاروج
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زمین لرزه چهار و دو دهم ریشتری تیتکانلو
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی