Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-05@11:23:49 GMT

گالری‌ها، همراه زلزله‌زدگان غرب ایران

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۳۱۸۸

گالری‌ها، همراه زلزله‌زدگان غرب ایران

فرهنگ > تجسمی - گالری ها و نگارخانه‌های شهر تهران در آخرین جمعه از ماه آبان، نمایشگاه‌ها و فراخوان‌هایی برای کمک به زلزله زدگان غرب کشور برگزار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آخرین جمعه از ماه آبان گالری‌ها و نگارخانه‌های تهران با برپایی 14 افتتاحیه به استقبال علاقه‌مندان می روند و این تعداد در مقایسه با هفته گذشته افزایش نسبی داشته است اما در حد قابل قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

26 آذرماه، به دلیل همزمانی با ایام عزاداری پایان ماه صفر و همچنین حادثه غم انگیز زلزله غرب کشور شاهد برپایی افتتاحیه‌هایی پرشور از سوی گالری‌ها نیست. اما در این میان گالری داران و اهالی هنرهای تجسمی با برپایی نمایشگاه ها و همچنین فراخوان‌هایی به نفع زلزله‌زدگان پرداخته‌اند.

در میان انجمن خوشنویسان هم به اعضای خود مهلت داده است تا ۳۰ آبان آثاری را به دبیرخانه این انجمن ارایه دهند تا در نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی خط که قرار است به زودی به نفع زلزله زدگان کرمانشاه برپا شود، به فروش برسد.

نمایشگاه هایی که این هفته برگزار می شوند دارای تنوع خاصی نبوده و هنرمندان حوزه نقاشی و طراحی و ساخت زیورآلات تنها به استقبال علاقه‌مندان حوزه خود می‌روند.

همچنین دوستداران این هنر، 23 فرصت برای گالری گردی در آخرین جمعه آبان ماه خواهند داشت.

در ادامه با جزییات برگزاری نمایشگاه‌ها، هنرمندان و آثارشان بیشتر آشنا خواهید شد.

گالری آ: نمایشگاه گروهی با عنوان «خاموشی» از 26 آبان برپا می‌شود. در این نمایشگاه آثاری از باران احمدی‌راد، پگاه رجامند، هما عبداللهی، بهناز فاطمى، گلاره  گودرزی و بهناز نعمتی به نمایش درمی‌آید. نمایشگاه خاموشی تا پنجم آذرماه برقرار است.

گالری ایده پارسی: نمایشگاه گروهی نقاشی خط  «لعل خاموش چهارم» به همراه رونمایی از کتاب «لعل خاموش»، با نمایش آثاری از مریم استادی مقدم، حسین احصایی، حمید امینی‌فر، بهاره بیات، حسین  بهرامی، الهام جهانفرد، امیرحسین جباری، بهار رضانیا، علی زندی شفق، حسین شیرازی و وحید شیخ حسنی 26 آبان تا اول آذر برگزار می‌شود.

گالری سایه: نمایشگاه نقاشی جواد وطن‌دوست با عنوان «دگردیسی» 26 آبان تا یکم آذرماه برگزار می‌شود.




گالری سیمرغ: نقاشی‌های نیره فکرآزاد با عنوان «رنگ و زندگی» 25 آبان تا اول آذر برپا می‌شود.

گالری دنا: نمایشگاهی از آثار هنرمندان با عنوان «یک چادر، یک اثر» به همت مجله آنگاه و این گالری برای کمک به نیاز سرپناه هموطنان زلزله زده استان کرمانشاه 26 تا 28 آبان‌ماه برپا می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند با خرید یک چادر و تحویل به گالری و یا پرداخت هزینه خرید آن یک اثر از هنرمندان را تهیه و سرپناهی را به زلزله زده‌های کرمانشاه هدیه کنید.

گالری طراحان آزاد: نمایشگاه نقاشی علی شایسته با عنوان «نوروزگار» 26 آبان تا اول آذرماه برگزار می‌شود.

گالری فردا: آثار نقاشی‌خط پیروز پاینده از 26 آبان‌ماه تا دوم آذرماه میزبان علاقه‌مندان به آثار این هنرمند خواهد بود.

گالری کاوه: زیورآلات پگاه نوین و متین خوشه‌چین 26 آبان تا اول آذر به نمایش در می‌آید.

گالری گلستان: نمایشگاه نقاشی میترا ابراهیمی با عنوان «سیب‌های خط خورده» 26 آبان تا اول آذرماه برگزار می‌شود.

گالری مژده: حراج خیریه سه روزه با عنوان «تنها نیستیم» برای کمک به آسیب‌دیدگان زلزله کرمانشاه 26 تا 2آبان ماه در این گالری گزار می‌شود.

گالری نقش‌جهان: نمایشگاه نقاشی محمود صنعتی از 26 آبان تا هشتم آذرماه در این گالری میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

گالری والی: «دوپامین» عنوان نمایشگاه نقاشی مژده اتراک است که 26 آبان ماه در این گالری برپا می‌شود. این نمایشگاه تا 10 آذرماه ادامه دارد.

گالری نگر: نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «خاطرات پراکنده» از با گردآوری یلدا جمالی از 26 آبان تا دوم آذر میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

نگارخانه الهه: نمایشگاه نقاشی های باسم الرسام از 26 آبان تا ششم آذر برپا می‌شود.

58243

کلید واژه‌ها : نقاشی - هنرهای تجسمی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۳۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منیژه ، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!

عصر ایران - حجه الاسلام سیداحمد علم الهدی که گویا دغدغه ای مهم تر از حجاب ندارد، در خطبه های این هفته نیز بدان پرداخته و این بار گفته است: اصلاً حجاب متعلق به فرهنگ ایران است. حتی آن زمان که هنوز اسلام وارد ایران نشده بود، حجاب فرهنگ ایرانیان بود؛ به‌خصوص در تاریخ ایران باستان و انعکاس این فرهنگ را می توان در شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی دید؛ آن زمان که از قول منیژه به عنوان نماد یک زن فرهیخته و ایرانی نقل می‌کند:
منیژه منم، دخت افراسیاب
برهنه ندیده تنم آفتاب.


سپاس از آقای علم الهدی که در خطبه های نماز جمعه، اشاره ای هم به تاریخ و فرهنگ و ادب ایران زمین کرده است! اما از آقای علم الهدی می پرسیم ماجرای بهار 1390 میدان فردوسی مشهد یادتان است؟

خودتان را معذب نکنید، به خاطرتان می آوریم:  آن سال، به مناسبت هزاره سرایش شاهنامه فردوسی - که شما نیز او را به درستی "حکیم" خواندید - مجموعه از نقاشی های دیواری با موضوع شاهنامه به مساحت 2200 متر در میدان فردوسی مشهد رسم شد. خلق این اثر هنری حدود یک سال به طول انجامید ولی یک ماه بعد از رونمایی از آن، اداره حفاظت از املاک آستان قدس رضوی، شبانه تعدادی کارگر به محل فرستاد و کل اثر را تا صبح با رنگ سفید محو کردند و از بین بردند!



آقای علم الهدی!
این شاهنامه ای که امروز شما بدان استناد می کنید تا ثابت کنید که حجاب یکی از مظاهر فرهنگی ایرانیان است، همان شاهنامه ای است که روی نقاشی هایش در شهری که شما امام جمعه اش بوده اید، شبانه رنگ پاشیدند و شما هیچ نگفتید!
اگر آن روز، مانع از  کار غیر فرهنگی محو نقاشی های شاهنامه می شدید و لااقل به دوستان تان می گفتید که شاهنامه را حکیمی به نام فردوسی سروده و حتی در آن به حجاب نیز اشاره کرده است، امروز استنادتان به این اثر ملی برای ترویج حجاب، دلنشین تر بود.


جوانان هنرمند کشور، یک سال در گرما و سرما ، عاشقانه کار کردند تا این اثر هنری را خلق کنند
ولی یک روز صبح، دیدند که عده ای شبانه روی هنرشان رنگ سفید پاشیده اند؛ به همین راحتی، به همین تلخی!


شما درست می گویید آقای علم الهدی! زنان ایرانی در طول تاریخ و حتی هزاران سال  قبل از اسلام، به شهادت آثار و روایت مورخین، بانوانی نجیب بوده اند با تن پوش هایی از پاکدامنی.  اما چرا شما و همفکران تان همواره نسبت به تاریخ و تمدن ایران بی مهری می کنید و حتی گرامیداشت کوروش را برنمی تابید ولی نیاز که پیدا می کنید دست به دامن ایران باستان می شوید؟! چگونه حتی در شهری که شما امام جمعه اش هستید، دور میدان فردوسی، نقاشی های شاهنامه هم تحمل نمی شود ولی صحبت از حجاب که می شود یادتان می افتد در همان شاهنامه ای که روی نقاشی هایش رنگ پاشیده و محوش کرده اند، زنی به نام منیژه وجود دارد که آفتاب تنش را برهنه ندیده است؟!

میدان فردوسی مشهد بعد از نقاشی و بعد از محو کردن آن

بگذارید یک چیز را خیلی رک و صریح به شما بگوییم آقای علم الهدی: کسانی که کمر همت بستند به نابودی و نادیده انگاری تاریخ و تمدن و فرهنگ ایرانی و حتی همین الان هم پدیده های ایرانی مانند نوروز خار چشم شان است، اگر بیشتر از دشمنان دین، به ایمان مردم خیانت نکرده باشند، کمتر نکرده اند. تریبون دارهایی که سال ها فرهنگ ایرانی را در برابر دین قرار دادند و دو راهی جعلی ایرانیت و اسلامیت را پیش روی مردم و خاصه جوان ها گذاشتند، عامل بسیاری از دین گریزی هایی هستند که نتیجه اش را در خیابان ها می بینند و بعد، از پلیس ها می خواهند که محصول کارشان را دستگیر کنند!

راستی بد نیست یک نکته را هم با امام جمعه محترم مشهد در میان بگذاریم: اگر منیژه و منیژها در طول تاریخ هزاران ساله ایران، پوشش هایی برازنده زنان عفیف داشتند و به قول شما با حجاب بودند، به خاطر حضور ماموران حکومتی بر سر کوی و برزن ها برای تحمیل نوع خاصی از پوشش نبود؛ به خاطر "باورهای فرهنگی" شان بود که بعد از اسلام نیز "ایمان دینی" بدان افزوده شد.
بروید ببینید چه کسانی با تبر به جان فرهنگ اصیل ایرانی افتادند تا آن باورهای فرهنگی - که امروز بدان ها نیازمندشده اید - به محاق برود؟ و باز بررسی کنید چه کسانی، دین را هزینه منافع خود کردند و به جان "ایمان دینی" مردم افتادند؛ احتمالاً شما نیز به این نتیجه خواهید رسید که ضاربان فرهنگ ایرانی و تخریب کنندگان دین مردم، نه دو دسته که دست بر قضا یک گروه اند!

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: علم الهدی : در بحث حجاب ، نمی شود مردم تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن دفاع علم الهدی از برخورد با بی حجابی با استناد به شاهنامه

دیگر خبرها

  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • ذره‌بین در دست هنرمندان: خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین (فیلم)
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • منیژه، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • منیژه ، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی